Harteikkaasti vuodesta 2022

Startup-ajattelun rinnalla Sinisen Jättiläisen toiminnan sydämessä on kunniakas tavoite toimia viisaasti – tähän pyrimme tähystäen seuraavan kolmikon olkapäiltä:

Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.

Mikään ei ole vaikeampaa kuin jatkuvasti viisaasti toimiminen.

Emme tee sitä siksi, että se on helppoa, vaan siksi, että se on vaikeaa.

Kustantamon tarina tapahtuu parhaillaan. Kirjallisesti se tulee koettavaksi Pohjoisesta-trilogian kolmannessa osassa, joka julkaistaan Helsingin kirjamessuilla 2025.

Tekijät

 • Antti

  Sinisessä Jättiläisessä Antti vastaa kustannustoiminnasta sekä myynnistä. Hän on ammattilainen tekemään kokemuksista elämyksiä ja kehittämään tarinoita.

  Kun haluat keskustella Sinisestä Jättiläisestä, kirjallisuudesta, kirjoittamisesta, avaruudesta tai omista tuotoksistasi, Antti auttaa:

  antti@sininenjattilainen.fi

 • Jenny

  Sinisessä Jättiläisessä Jenny huolehtii viestinnästä. Hän on koordinointitaitoinen huolehtija, joka rakentaa elämäänsä lisää aikaa kirjoittamiselle ja ihmisten kohtaamiselle.

  Kun haluat keskustella Sinisen Jättiläisen medianäkyvyydestä, unelmistasi, markkinoinnista tai itsestäsi, Jenny kuuntelee:
  jenny@sininenjattilainen.fi

 • Tytti

  Sinisessä Jättiläisessä Tytti huomaa, miltä meidän kannattaisi näyttää ja pitää ilmeemme ajantasaisena ja toimivana. Ja mikä parasta - hän varmistaa ammattitaidollaan, että painosta tulee toivotunlaiset teokset ulos.
  Kun haluat keskustella graafisesta suunnittelusta, taiteesta, linnuista tai omien unelmiesi seuraamisesta, Tytti juttelee:
  tytti@sininenjattilainen.fi

 • Artturi

  Sinisessä Jättiläisessä Artturi tietää taloustilanteemme, myyntilukumme ja sopimuksemme jopa paremmin kuin omat taskunsa.
  Kun haluat keskustella sopimusasioista, hankinnoista, tekoälystä, taloustuulista tai kuntosaleista, Artturi jeesaa:

  artturi@sininenjattilainen.fi