Harteikkaasti vuodesta 2022

Startup-ajattelun rinnalla Sinisen Jättiläisen toiminnan sydämessä on kunniakas tavoite toimia viisaasti – tähän pyrimme tähystäen seuraavan kolmikon olkapäiltä:

Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.

Mikään ei ole vaikeampaa kuin jatkuvasti viisaasti toimiminen.

Emme tee sitä siksi, että se on helppoa, vaan siksi, että se on vaikeaa.

Kustantamon tarina tapahtuu parhaillaan. Kirjallisesti se tulee koettavaksi Pohjoisesta-trilogian kolmannessa osassa, joka julkaistaan Helsingin kirjamessuilla 2025.

Tekijät

Antti

Sarjaryhtyvä. Kustantava. Lukeva. Trekkaava. Kirjaileva.

Sinisessä Jättiläisessä Antti vastaa kustannustoiminnasta sekä myynnistä. Hän on ammattilainen tekemään kokemuksista elämyksiä ja kehittämään tarinoita.

Kun haluat keskustella Sinisestä Jättiläisestä, kirjallisuudesta, kirjoittamisesta, avaruudesta tai omista tuotoksistasi, Antti auttaa: antti@sininenjattilainen.fi

Jenny

Kuunteleva. Laulava. Lukeva. Viestivä. Kävelevä.

Sinisessä Jättiläisessä Jenny huolehtii viestinnästä. Hän on koordinointitaitoinen huolehtija, joka rakentaa elämäänsä lisää aikaa kirjoittamiselle ja ihmisten kohtaamiselle.

Kun haluat keskustella Sinisen Jättiläisen medianäkyvyydestä, unelmistasi, markkinoinnista tai itsestäsi, Jenny kuuntelee:
jenny@sininenjattilainen.fi

Sara

Piirtävä. Pohtiva. Kirjoittava. Kokeileva. Eläytyvä.

Sinisessä Jättiläisessä Sara vastaa visuaalisesta ilmeestä sekä kuvallisten tuotteiden kehityksestä ja toteutuksesta. Hän on voimakastahtoinen haaveilija, joka uskoo siihen, ettei printti koskaan kuole.

Kun haluat keskustella kirjakansista, kuvittamisesta tai muusta graafisesta suunnittelusta, laita viestiä Saralle: sara@sininenjattilainen.fi